Rabalder kläder för de mer avkopplade dagarna

Rabalder kläder

Rabalder kläder är ett klassiskt svenskt varumärke som har funnits i över 30 år. Det grundades i Alingsås och drivs idag av ägarna Jan och Maria Bergerud i bolaget Rabalder AB. Rabalder har butiker på flera olika ställen i Sverige.

Rabalder konkurs

Rabalder konkurs – Så ligger det till.

År 2020 gick bolaget som ägde Rabalder kläder i konkurs men bolaget köptes upp av ett annat bolag och en del av butikerna drivs därmed vidare. Tidigare fanns 32 stycken butiker men efter avvecklingen finns idag 22 stycken kvar. Bland annat hittar du Rabalder Uppsala, Rabalder Falköping, Rabalder Stockholm och Rabalder Liseberg

Sköna kläder för sköna dagar

Företagets filosofi är ”sköna kläder för sköna dagar”. Det betyder att kläderna är bekväma och att du lätt kan kombinera dem med varandra. Företaget jobbar mycket med materialval och färger, vilket också syns i deras sortiment. Kläderna är dessutom av hög kvalitet vilket gör att du som kund alltid får det där lilla extra när du väljer att handla från Rabalder kläder.

Rabalder butiker, postorder & webshop

Du kan välja att shoppa på tre olika sätt; via Rabalders butiker, via postorder eller online. Överallt hittar du ett stort utbud av härliga, välmatchade kläder för alla tillfällen. Du hittar allt från ljuva, romantiska blommor till klassiska ränder och enfärgad pasplagg som passar till allt. Rabalders kläder är producerade i egen regi i Kina, Indien, Portugal, Polen och Turkiet och du hittar dem endast i Rabalders egna butiker.

Rabalder rea - Så hittar du bäst pris
Rabalder rea – Så hittar du bäst pris

Rabalder rea – Så hittar du bäst pris

Du hittar säsongens rea i både butiker och Rabalder kläder webshop. Där hittar du alltid bra priser och mycket att välja på. Rabalder outlet Falköping finns även för sig som vill göra en extra bra deal. Där hittar du både nyheter, samt kläder från tidigare kollektioner. På rean finns alla typer av plagg, till exempel Rabalder klänning, i ett härliga naturmaterial. Just klänning är det perfekta plagget eftersom det går att kombinera på olika sätt. Bär den till vardags med leggings och kofta eller matcha med pumps och kavaj för festligare tillfällen. Håll gärna koll på rabalders hemsida efter pågående kampanjer och dylikt! https://www.rabalder.se

Prenumerera

Relaterade artiklar

Okea

Oljebolaget okea rapporterade på onsdagen en högre kärnvinst för...

Vad hände med Peter Forsberg?

Med fem poäng på fyra matcher hjälpte Forsberg Sverige...

Rabalder kläder för de mer avkopplade dagarna

Rabalder kläder Rabalder kläder är ett klassiskt svenskt varumärke som har...

Lista med 30st roliga gåtor för barn och vuxna

Letar du efter ett sätt att fördriva tiden med...

Har du blivit ghostad? – Så kan du hantera det

Att bli ghostad: En guide till att förstå och...

Lämna en kommentar

Vänligen skriv din kommentar
Skriv ditt namn